søndag 22. august 2010

Vampires Suck!

Vampires Suck (2010)

Neida. Men nå kommer endelig en vampyrparodi. Det måtte jo skje. Og utifra traileren å dømme så ser dette lovende ut. Tror denne filmen kan bli morsom for både Twilighthatere og Twilightelskere.

Sjekk ut traileren på YouTube!

3 kommentarer:

  1. Ånei, du! Vampires Suck sucks! Seriously! Jeg lasta ned en sånn leaked versjon, og det var seriøst noe av det dårligste jeg har sett. Det var kanskje en eller to ting jeg syns var litt gøy, men det gjorde ikke opp for det resten av den, som var plain shit. Men, du må jo gjerne se den og si hva du syns! :D

    SvarSlett
  2. Men har du noe forhold til det de parodierer da? For jeg har sett flere klipp og det er morsomt fordi det er Twilight hele veien. Men - jeg må jo såklart se den før jeg kan vite sikkert.

    SvarSlett
  3. Jeg har sett den første Twilight-filmen, men jeg tror ikke det egentlig har noe å si. Humoren er uansett av typen dårlig og oppbrukt, på samme måte som i Scary Movie 2 og 4, Superhero Movie, Epic Movie etc. (etter min mening), bare at jeg syns denne er enda dårligere.

    Men nå må du seseseseeee den, jeg blir så nysgjerrig på hva du kommer til å syns! Jeg syns nemlig også den så litt morsom ut på trailer/klipp...

    SvarSlett